//Sedmi put

Sedmi put

VII Beogradski festival cveća, 23/24. septembar 2016.
Dorćol Platz

Posetioci 7.Beogradskog festivala cveća na novoj lokaciji, u prostoru artkomune Dorćol Platz, u Dobračinoj 59b. proveli su vikend u originalnom zelenom ambijentu gde su ih pored aromatičnih, biljnih užitaka, dočekale nove ekološke ideje, informacije i korisni predlozi koji unose optimizam i ozelenjavaju naše lične i gradske pejzaže.

Manifestacija koja je i ovog puta kreirana da promoviše i neguje koncepte za  zeleniji, zdraviji i lepši život, kao i humaniji grad, i ove godine je podelila sa publikom praktična znanja, umeća i inspiraciju za uređenje eksterijera i enterijera kroz radionice, predavanja, dečiji program, muziku, degustacije.

BFC je već svoju publiku navikao na pažljivo i posebno kreiranu oazu zelenila i cveća, proizvoda i usluga u domenu: hortikulture, pejzažne arhitekture, profesionalnog ili hobi baštovanstva, cvetnog dizajna, umetnosti koja svoju inspiraciju pronalazi u prirodi i prirodnim materijalima ili reciklaži. Tradicionalno, događaj je pratila i prodajna izložba odabranih proizvođača sadnog materijala.

Program 7. BFC-a