Posetite 8. Beogradski festival cveća 14 i 15. oktobra

Kreativna eko akcija “JEL TEBI OVO OK?”

Pozivamo vas da posetite ovogodišnji 8. Beogradski festival cveća, tokom vikenda 14 i 15. oktobra u artkomuni Dorćol Platz, Dobračina 59b gde ćemo pomešati boje leta i rane jeseni uz raznovrsno ukrasno i začinskog bilje koje možete kupiti direktno od proizvođača.

Festival će takođe ponuditi svojim posetiocima: sobno cveća, dekorativni materijali i aksesoar za eksterijer i eksterijer, pčelinje preparata za zdravlje i lepotu, radionice cvetne dekoracije, animaciju za decu i odrasle.

Festival će i ove godine imati u fokusu svog programa stalne teme kao što su poboljšanje zelene infrastrukture grada i javnih prostora u skladu sa potrebama dece i građana, mogućnostima za preduzetništvo i zapošljavanje kroz ekološki održive poslove, bavljenje zdravim hobijima kao što su baštovastvo i uzgajanje povrća u urbanism sredinama kroz baštenske zajednice koje su globalni trend koji se polako ustaljuje i kod nas.

Želimo da  publiku obradujemo konceptima koji podstiču kreativnost i unose optimizam u svakodnevicu oživljavajući interes za spajanje prirode i potreba savremenog života. Vidimo se!

BFC tim

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Vesti Posetite 8. Beogradski festival cveća 14 i 15. oktobra
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2017 BFC.rs - All rights reserved.