Otvoren poziv za izlaganje na 8. Beogradskom festivalu cveća, 14 i 15. oktobar 2017. Dorćol Platz

ngns

Pozivamo izlagače čiji proizvodi ili usluge su u domenu: hortikulture, pejzažne arhitekture, profesionalnog ili hobi baštovanstva, cvetnog dizajna, reciklaže i umetnosti  

Ako svoju inspiraciju pronalazite u prirodi i prirodnim materijalima Beogradski festival cveća je pravo mesto za vašu promociju. Ako imate znanje ili uslugu koja pozitivno utiče na životnu sredinu ili urbani razvoj pozivamo vas da budete deo promo-platforme 8. BFCa, a mi ćemo se potruditi da vas prezentujemo odabranoj publici na najbolji mogući način.

Zbog kapaciteta i prirode lokacije prostor za izlaganje je ograničen, pa će organizator napraviti seleciju prijavljenih izlagača. 

Prednost imaju izlagači cvetnog, dekorativnog, praktičnog sadržaja za enterijere i eksterijere kao i izlagači koji u dogovoru sa organizatorom kreiraju prezentacije svojih proizvoda u dogovorenoj satnici.

Participacija izlagača za dva dana prema površini prostora: 

5m2  -  3000 din
10m2 - 5000 din
15m2 - 7500 din

Uslovi za posebne vidove prezentovanja i izlaganja proizvoda i usluga se dogovaraju sa organizatorom.
Organizator će obezbediti izlagačima svu potrebnu infrastrukturu i prostor za izlaganje kao i promociju radi podsticanja prodaje.

Prijavu izvršiti slanjem naznačenih podataka na emejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   a najkasnije do 09.10.2017:

1. Ime (naziv) izlagača,
2. Kratak opis proizvoda koji će biti izlagani,
3. Kontakt podaci: e-mejl adresa, veb sajt, link ka FB strani (ukoliko postoji) i
4. Veličina prostora i potrebe za specifičnom opremom (ukoliko ih ima)

Izlagač će dobiti potvrdu od organizatora u roku od 48h.

Radno vreme festivala
Subota  14.10. od 11 do 19h
Nedelja 15.10. od 11 do 19h

Program festivala
i ove godine uključuje: radionice, predavanja, dečiji program, prateći muzički program, prezentacije, relaks sadržaj. 

Lokacija 
Dorćol Platz u Dobračinoj 59b je kreativni centar namenjen afirmaciji kulture i društvenih prromena

http://dorcolplatz.rs/

Napomena 

Prostor za izlaganje je ograničen pa organizator neće biti u mogućnosti da prihvati sve prijave.

Za pitanja u vezi izlaganja i samog festivala možete se direktno obratiti organizacionom timu na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili  tel: 065/8854415

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren poziv za izlaganje na 8. Beogradskom festivalu cveća, 14 i 15. oktobar 2017. Dorćol Platz
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2019 BFC.rs - All rights reserved.