Otvoren poziv na ciklus radionica MAPA KAO MEDIJ – KOME TREBA GRAD?

Otvoren poziv na ciklus radionica MAPA KAO MEDIJ – KOME TREBA GRAD?

Tim Beogradski festival cveća će tokom tri vikenda u februaru (11/12. 02. – 18/19. 02. – 25/26.02.) učestvovati u programu radionica “Mapa kao medij” koji po treći put organizuje udruženje Tačka komunikacije, koje se u svom radu bavi kreiranjem programa i projekata u oblastima kulture i novih medija.

Opširnije...

Predavanje “Zelene transformacije grada – od betona do bašte”

Predavanje  “Zelene transformacije grada – od betona do bašte”

U okviru programa "ODRŽIVI KONCEPTI ZA ŽIVOT I RAD" u četvrtak 27. oktobra u 18h u Novoj Iskri biće održano predavanje na temu Zelene transformacije grada – od betona do bašte. Predavanje će održati Sabina Kerić iz Beogradskog festivala cveća.

Opširnije...

7 Beogradski Festival Cveća, 23 i 24. septembra u Dorćol Platzu

7  Beogradski Festival Cveća

Posetite 7.Beogradski Festival Cveća na novoj lokaciji, u prostoru artkomune Dorćol Platz, u Dobračinoj 59b.  

Opširnije...

Poziv za volontere 7. BFC

Ako želiš da saznaš više o urbanoj ekologiji i naučiš kako da se aktiviraš i pomogneš da grad postane zelenije i humanije mesto za život u skladu sa prirodom pridruži se 7. Beogradskom festivalu cveća koji se održava 23 i 24. septembra u srcu donjeg Dorćola, na novoj lokaciji u prostoru namenjenom kreativnosti i društvenim promenama

Opširnije...

Proglašen Flosal Utisak 6. Beogradskog festivala cveća

 

 Proglašen Flosal Utisak 6. Beogradskog festivala cveća

POBEDNIK nagradnog konkursa "Flosal utisak 6. Beogradskog festivala cveća” za najboljeg izlagača koji se bavi proizvodnjom sadnog materijala je  Rasadnik Torteli iz Temerina !

Opširnije...

NAŠ GRAD – kratak animirani film o tome kakav grad želimoU saradnji sa grupom autora koja je prošle godine iznenadila javnost animiranim filmom "Naš Beograd na vodi" tačno godinu dana kasnije poklanjamo sugrađanima nastavak filma sa nazivom NAŠ GRAD (Naš Beograd na vodi 2), uz poruku - sačuvajmo svoj grad!

Animirani film pogledajte OVDE 

Opširnije...

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Vesti
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2016 BFC.rs - All rights reserved.