“Naš grad_Naša scena”

ngns

Regionalni projekat posvećen kreativnoj transformaciji malih gradskih prostora  

BFC je započeo sa realizacijom regionalnog projekta 'Naš grad_Naša scena' a cilj nam je da u javnim prostorima grada razvijemo niz kreativnih, socijalno angažovanih intervencija, prema predlozima korisnika tih prostora, i u saradnji sa kreativcima u oblasti urbanog dizajna i umetnosti.

Opširnije...

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Projekti Naš grad, naša scena
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2017 BFC.rs - All rights reserved.