7. Beogradski Festival Cveća

BUĐENJE ČULA NA ŠESTOM BFCu

7. Beogradski Festival Cveća dočekaće vas 23 i 24. septembra u srcu donjeg Dorćola

Festival će se ove godine održati na novoj lokaciji u prostoru namenjenom kreativnosti i društvenim promenama - pridružite nam se na Dorćol Platzu!

Otkrijte kako da oplemenite i oživite ambijente oko sebe - dom, kancelariju, javni prostor - sami ili zajedno sa porodicom, kolegama, prijateljima, istomišljenicima, komšijama. Pridružite se BFCu u stvaranju lepšeg, zelenijeg i zdravijeg života, postanite stanovnik humanijeg grada.

U uzburkanoj sadašnjici poklonite sebi kraj radne nedelje u originalnom zelenom ambijentu gde vas pored aromatičnih užitaka, dočekujemo sa novim idejama, informacijama i korisnim predlozima koji donose optimizam u naše lične i gradske pejzaže.  

Program festivala i ove godine uključuje: radionice, predavanja, dečiji program, prateći muzički program, prezentacije, relaks sadržaj, degustacije kafe i drugih proizvoda I biće objavljen nedelju dana pred festival.

INFORMACIJE ZA IZLAGAČE:

Ako su vaši proizvodi ili usluge u domenu: hortikulture, pejzažne arhitekture, profesionalnog ili hobi baštovanstva, cvetnog dizajna, reciklaže, umetnosti koja svoju inspiraciju pronalazi u prirodi i prirodnim materijalima Beogradski festival cveća je pravo mesto za vašu promociju. Ako imate znanje ili uslugu koja pozitivno utiče na životnu sredinu koju želite da promovišete kroz platformu festivala odabranoj publici, pozivamo vas da budete deo 7 BFCa a mi ćemo se potruditi da vas prezentujemo na najbolji mogući način. 

Prednost će imati izlagači cvetnog, dekorativnog, praktičnog sadržaja za enterijer i eksterijer kao i izlagači  koji bi u dogovoru sa organizatorom napravili promo svojih proizvoda u dogovorenoj satnici. prostor za izlaganje je ograničen, organizator će napraviti seleciju prijavljenih izlagača. 

Participacija izlagača za dva dana prema površini prostora: 

5m2  -  3000 din

10m2 - 5000 din

15m2 - 7500 din


Uslovi za posebne vidove prezentovanja i izlaganja proizvoda i usluga se posebno dogovaraju sa organizatorom.  Organizator će obezbediti izlagačima svu potrebnu infrastrukturu i prostor za izlaganje kao i promociju radi podsticanja prodaje.

Prijavu izvršiti slanjem mejla najkasnije do 16.09. sa podacima izlagača, kratak opis proizvoda koji će biti izlagani, kontakt podacima, mejl adresom, sajt, link ka FB strani (ukoliko postoji) i potrebama za prostorom na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   ili 065/8854415 Izlagači koji ulaze u program će biti obavešteni najkasnije do 20.09.

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Festival BFC VII 7. Beogradski Festival Cveća
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2019 BFC.rs - All rights reserved.