FLOSAL jedinstveni organski stimulator rasta biljakaSvako ko voli, poštuje i brine o svom cveću, zna zašto koristi Flosal

I ove godine leto nam donosi radost i mnoštvo rascvetalih cvetova, tako i mi sami nekako osećamo potrebu da se pokažemo u najboljem izdanju. Negujemo sebe, hranimo se zdravo, trudimo se da živimo dobro. Primećujemo i želimo samo lepe stvari. I vidimo u svemu lepotu.

Pojedine bašte i balkoni liče na bajke, a pogled na boje čini nas srećnijim i nekako drugačijim. Boje prirode daju dodatnu vrednost življenju, a naročito onima koji žive u gradovima.

Da li ste se nekada zapitali odkud toliko kolorita na pojedinim balkonima, u nekim negovanim baštama? Odgovor je sadržan u jednoj reči – FLOSAL. Svako ko voli, poštuje i brine o svom cveću, zna zašto koristi Flosal, a za sve Vas koji možda još niste čuli reći ćemo:

Flosal je organsko mikrobiološko tečno đubrivo namenjeno za prihranjivanje sobnih, balkonskih i baštenskih biljaka. Sadrži mikroorganizme, stimulatore rasta koji u procesu fermentacije stvaraju auksine. A auksini su mali čarobnjaci koji čine da ćelije Vaše biljke rastu, budu izduženije, pa tako pogoduju zdravom razvoju biljke I njenom napredku – kako korenu, stablu, tako I  listu, ali i onom nenadmašnom izazivaču osmeha na našim licima – cvetovima.  Jednostavno se primenjuje – poprska se jednom u sedam dana i tako tokom celog leta. I imatemogućnost da uživate u stvorenoj lepoti koju ste malenim trudom postigli.  Rascvetanje je počelo, dodajte i Vi svoj cvet velikoj lepoti.

Flosal se može pronaći u prodajnim lanacima – Delhaze, Idea, Roda, Univerxport, Merkur i Gomex  u okviru vrtnog programa.

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Festival BFC VI FLOSAL jedinstveni organski stimulator rasta biljaka
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2017 BFC.rs - All rights reserved.