Uskoro izlazi !KIŠA NIJE OTERALA GOSTE FESTIVALA, ČAK NI NEKE OD PREFINJENIJIH GRADSKIH DAMA

Domaćica otvorenog studija "Kakva ti je bašta, takav ti je život", Luna Lu, možda nije uspela da u kišom okupanom parku popije kafu sa svojim gošćama ali će nam ćaskanje pod kišobranima svakako ostati u sećanju!

Šta su nam o horti- i kulturi uopšte poručile Ana Rodić, scenaristkinja i Dragana Ferlinc, vlasnica Euroketeringa, ili zašto i kako se održava ‘higijena krošnji’ kapitalnih stabala u jednoj metropoli, gledaćemo uskoro na ovom linku! Jedva čekamo..

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Festival BFC V Uskoro izlazi !
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2017 BFC.rs - All rights reserved.