Kako je protekao V BFCV BFC protekao je u odličnom raspoloženju, malo po kiši, više na suncu - a sve u svemu prateći svoju osnovnu ideju – život je u skladu sa prirodom!

Prvi dan druženja na ovogodišnjem BFCu bio je nešto kraći, ali i veoma uspešan.Posetioci su stigli da razgledaju mini oaze zelenila i cveća – i nauče kako da kreiraju sopstvene, da uživaju u kafi na eko-udobnim jastucima,

Opširnije...

Uskoro izlazi !KIŠA NIJE OTERALA GOSTE FESTIVALA, ČAK NI NEKE OD PREFINJENIJIH GRADSKIH DAMA

Domaćica otvorenog studija "Kakva ti je bašta, takav ti je život", Luna Lu, možda nije uspela da u kišom okupanom parku popije kafu sa svojim gošćama ali će nam ćaskanje pod kišobranima svakako ostati u sećanju!

Opširnije...

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Festival BFC V
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2017 BFC.rs - All rights reserved.