IV Beogradski festival cveća

IVBeogradski festival cveća
„Život!“
20–22. septembar 2013.

Park Manjež

Preuzmite program BFC 2012

 preuzmite program BFC 2013 

VRTimo život u jednoj od gradskih oaza – parku Manjež – koji je i ove godine bio podeljen na festivalske zone. Pored sedam standardnih zona, po prvi put je organizovana i reciklažna stanica Festivala – depoVRT.

Opširnije...

Festival

Šta je Beogradski festival cveća?

Multimedijalna manifestacija koja se održava svakog septembra i predstavlja krunu godišnjeg rada organizacije,  kroz različite programe i medije komunicira sa svim zainteresovanima da udahnu prirodu u svakodnevnicu kulture urbanog življenja.

Opširnije...

III Beogradski festival cveća

IIIBeogradski festival cveća
Zeleni ritam grada
21 – 23. septembar 2012.
Park Manjež

Opširnije...

II Beogradski festival cveća

IIBeogradski festival cveća
„Glavu gore, nežno gazi“
23 - 25. septembar 2011.
Park Manjež i Kulturni centar Grad

Opširnije...

I Beogradski festival cveća

I Beogradski festival cveća
„Tu se susreću priroda i mašta“
23 - 26. septembra 2010.

Opširnije...

O nama

BFC istražuje i pokreće ideje koje čine da urbani pejzaž postane humano mesto saširokim spektrom aktivnosti i sadržaja - od zdravog života i razvoja urbane kulture do oslobađanja stvaralačkog potencijala svih građana i generacija. 

Podstičemo participaciju kreativaca, zajednica i pojedinaca da kroz kreativne alate primenjene arhitekture, hortikulture, urbanog dizajna, malih i velikih prostornih intervencija doprinesu stvaranju javnog prostora kao mesta socijalne i kulturne integracije.  

BFC organizuje edukacije i javne događaje, projektovanje i uređenje otvorenih prostora, terenske akcije, razmenu informacija i dobre prakse različitih aktera (organizacija, javnih institucija, građana, privrednih subjekata) koji svojim delovanjem ne-posredno utiču na kreiranje i održavanje otvorenih javnih gradskih prostora.

Vi ste ovde: Home Festival
 
 
Doncafe
 
 
Super DotSDC  Ecf  bas
 

© 2017 BFC.rs - All rights reserved.