BUĐENJE ČULA NA ŠESTOM BFCu

BUĐENJE ČULA NA ŠESTOM BFCu

Šesti BFC protekao je 26. i 27. septembra u znaku buđenja svih čula, a rani jesenji ambijent Parka Manjež pretvorio u otvorenu scenu ispunjenu mirisima, ukusima, oblicima, bojama i zvucima, kreirajući autentičan urbani doživljaj.

Galeriju 6. BFCa pogledajte OVDE

Opširnije...

NAŠ GRAD – kratak animirani film o tome kakav grad želimoU saradnji sa grupom autora koja je prošle godine iznenadila javnost animiranim filmom "Naš Beograd na vodi" tačno godinu dana kasnije poklanjamo sugrađanima nastavak filma sa nazivom NAŠ GRAD (Naš Beograd na vodi 2), uz poruku - sačuvajmo svoj grad!

Animirani film pogledajte OVDE 

Opširnije...

Mala fabrika reciklaže i edukacije TETRA PAK zoni na 6. BFCuNAUČITE KAKO NAJBOLJE SPOJITI LEPO I KORISNO, KROZ IGRU KOJU ĆE NAJMLAĐI PAMTITI I PO PRVIM ŽIVOTNIM LEKCIJAMA O VAŽNOSTI ZAŠTITE OKOLINE I SVOJOJ, MOŽDA, PRVOJ RECIKLAŽI

Tetra Pak zona će i ove godine postati prava mala fabrika reciklaže i edukacije o tome koliko je važno da brinemo o životnoj sredini. Zajedno sa svojom decom budite ponosni učesnik akcije „Moja prva biljka, moja prva reciklaža - donesite 5 upotrebljenih Tetra Pak ambalaža". Odložite ambalažu u mini - reciklažni centar kompanije Tetra Pak u parku Manjež, a domaćin ove zone će vam pokloniti sadnicu.

Opširnije...

Doživite kafu svim čulima, na BFCu uz DONCAFÉU OPUŠTENOM AMBIJENTU GDE SE TRADICIONALNO NEGUJU STARA I STVARAJU NOVA PRIJATELJSTVA

U opuštenom ambijentu gde se tradicionalno neguju stara i stvaraju nova prijateljstva, festivalskoj zoni izVRTanje, pod krošnjama Manježa, možete Doživeti kafu svim čulima uz šoljicu ukusne kafe Doncafé. Ovde možete istovremeno udovoljiti svojim čulima mirisa i ukusa, i osvojiti zanimljive nagrade koje i ove godine Doncafé daruje gostima, publici i naravno, pravim ljubiteljima kafe - koji će se u zabavnim kvizovima pokazati na delu - okušajte se i vi! 

Opširnije...

O nama

BFC ogranizacija  ima za cilj da kroz raznovrsne aktivnosti  podstiče razvoj standarda urbane ekologije na principima održivosti i aktivne javnosti . Osnovni postulat BFCa je unapređenje kvaliteta života kroz različite discipline i mrežnu saradnju koja proizvodi inter-akciju pružajući obnovu, zaštitu i vrednovanje zelene infrastrukture Beograda kao važan deo naše urbane svakodnevnice.
BFC programi obuhvataju organizaciju manifestacija, edukacija, radnih akcija  i pokretanje inicijativa  sa konkretnim rešenjem urbanih ekoloških problema.
BFC okuplja brojne saradnike i partnere iz oblasti ekologije  i zaštite žiovotne sredine,  pejzažne arhitekture i hortikulture,  prostornog planiranja i urbanizma, kulture i umetnosti, dizajna i arhitekture privrede i eko industrije, obrazovanja i sporta, medija i društveno odgovornih preduzeća.
BFC projekti uključuju, angažuju i promovišu rad kreativaca i mladih profesionalaca  koji za temu ima oplemenjivanje  životne sredine i urbanu ekologiju.
BFC afirmiše kulturu življenja kroz  zelenu, zdravu i stvaralačku  prizmu života.

Mapa V festivala

 

Vi ste ovde: Home Naslovna
Flosal
Tetra Pak
Doncafe
KZM
Beograd
Super Dot
Naxi Radio

© 2015  BFC.rs - All rights reserved.