BUĐENJE ČULA NA ŠESTOM BFCu

BUĐENJE ČULA NA ŠESTOM BFCu

Šesti BFC protekao je 26. i 27. septembra u znaku buđenja svih čula, a rani jesenji ambijent Parka Manjež pretvorio u otvorenu scenu ispunjenu mirisima, ukusima, oblicima, bojama i zvucima, kreirajući autentičan urbani doživljaj.

Galeriju 6. BFCa pogledajte OVDE

Opširnije...

FLOSAL jedinstveni organski stimulator rasta biljakaSvako ko voli, poštuje i brine o svom cveću, zna zašto koristi Flosal

I ove godine leto nam donosi radost i mnoštvo rascvetalih cvetova, tako i mi sami nekako osećamo potrebu da se pokažemo u najboljem izdanju. Negujemo sebe, hranimo se zdravo, trudimo se da živimo dobro. Primećujemo i želimo samo lepe stvari. I vidimo u svemu lepotu.

Opširnije...

Mala fabrika reciklaže i edukacije TETRA PAK zoni na 6. BFCuNAUČITE KAKO NAJBOLJE SPOJITI LEPO I KORISNO, KROZ IGRU KOJU ĆE NAJMLAĐI PAMTITI I PO PRVIM ŽIVOTNIM LEKCIJAMA O VAŽNOSTI ZAŠTITE OKOLINE I SVOJOJ, MOŽDA, PRVOJ RECIKLAŽI

Tetra Pak zona će i ove godine postati prava mala fabrika reciklaže i edukacije o tome koliko je važno da brinemo o životnoj sredini. Zajedno sa svojom decom budite ponosni učesnik akcije „Moja prva biljka, moja prva reciklaža - donesite 5 upotrebljenih Tetra Pak ambalaža". Odložite ambalažu u mini - reciklažni centar kompanije Tetra Pak u parku Manjež, a domaćin ove zone će vam pokloniti sadnicu.

Opširnije...

Doživite kafu svim čulima, na BFCu uz DONCAFÉU OPUŠTENOM AMBIJENTU GDE SE TRADICIONALNO NEGUJU STARA I STVARAJU NOVA PRIJATELJSTVA

U opuštenom ambijentu gde se tradicionalno neguju stara i stvaraju nova prijateljstva, festivalskoj zoni izVRTanje, pod krošnjama Manježa, možete Doživeti kafu svim čulima uz šoljicu ukusne kafe Doncafé. Ovde možete istovremeno udovoljiti svojim čulima mirisa i ukusa, i osvojiti zanimljive nagrade koje i ove godine Doncafé daruje gostima, publici i naravno, pravim ljubiteljima kafe - koji će se u zabavnim kvizovima pokazati na delu - okušajte se i vi! 

Opširnije...

O nama

BFC ogranizacija  ima za cilj da kroz raznovrsne aktivnosti  podstiče razvoj standarda urbane ekologije na principima održivosti i aktivne javnosti . Osnovni postulat BFCa je unapređenje kvaliteta života kroz različite discipline i mrežnu saradnju koja proizvodi inter-akciju pružajući obnovu, zaštitu i vrednovanje zelene infrastrukture Beograda kao važan deo naše urbane svakodnevnice.
BFC programi obuhvataju organizaciju manifestacija, edukacija, radnih akcija  i pokretanje inicijativa  sa konkretnim rešenjem urbanih ekoloških problema.
BFC okuplja brojne saradnike i partnere iz oblasti ekologije  i zaštite žiovotne sredine,  pejzažne arhitekture i hortikulture,  prostornog planiranja i urbanizma, kulture i umetnosti, dizajna i arhitekture privrede i eko industrije, obrazovanja i sporta, medija i društveno odgovornih preduzeća.
BFC projekti uključuju, angažuju i promovišu rad kreativaca i mladih profesionalaca  koji za temu ima oplemenjivanje  životne sredine i urbanu ekologiju.
BFC afirmiše kulturu življenja kroz  zelenu, zdravu i stvaralačku  prizmu života.

Mapa V festivala

 

Vi ste ovde: Home Naslovna
Flosal
Tetra Pak
Doncafe
KZM
Beograd
Super Dot
Naxi Radio

© 2015  BFC.rs - All rights reserved.